Taking sales to a higher level

Vi utvecklar framtidens stjärnor inom försäljning

Lediga tjänsterSamarbete

Vilka vi är

MT Sales är ett snabbt växande försäljningsföretag som huvudsakligen består av unga och drivande individer. Genom att erbjuda smarta och praktiska lösningar löser vi smidigt våra uppdragsgivares behov. Våra beprövade arbetsmetoder får våra uppdragsgivares försäljning att öka.

Vår strategi bygger på att ”tänka utanför boxen” och därför förknippar vi inte problem med hinder utan ser det som en potentiell affärsmöjlighet. Vår största styrka är att göra de svåra affärerna enkla. Vi utbildar och vidareutvecklar individer som vill bli professionella och framgångsrika försäljare. Därför strävar vi efter att all vår personal ska uppnå deras satta karriärsmål.

MT Sales grundvärderingar


Fokus - Passion - Kreativitet - Gemenskap - Disciplin - Stolthet

Vad vi gör

MT Sales är ett försäljningsföretag inom telemarketing som erbjuder skräddarsydda lösningar till företag som vill outsourca delar av sin försäljning eller ha en hjälpande hand med kundkontakten. Vi tar även rollen som rekryterare för företag som söker personal.

Mötesbokning

Vi sköter grovjobbet och underlättar försäljningsarbetet åt er. Vi tar hand om förarbetet och ser till att ni ökar er försäljning. Tillsammans tar vi er försäljning till nya höjder!

Fältförsäljning

Vi ger känslan av trygghet och personlig kontakt redan från första kundbemötandet. Med våra kompetenta och affärsdrivna team presenterar vi oss fysiskt för kunden för att stärka uppdragsgivarens varumärke och bild utåt. Allt för att leverera bästa tänkbara resultat.

Kundtjänst

Vi är ansiktet utåt för kunden i det dagliga arbetet med befintliga och nya kunder. Vi åtar oss helhetsansvar för både kundtjänst och telefonväxel för inte gå miste om potentiella affärer.

Vi tar din karriär till nästa nivå

Vi ser en framtid framför oss som innebär en expansion i verksamheten och söker därför efter hungriga individer som ser försäljning som utmanande och roligt.

Vi är onekligen bolaget du ska jobba för om du ser dig själv som affärsorienterad och driven samt har ett stort sug på att tjäna pengar och utvecklas i din yrkesroll. MT Sales strävan är att coacha och utbilda de vassaste säljarna i Norden.

Se lediga jobb

Vill du få ditt varumärke att växa?

Vi ser oss som en del av våra uppdragsgivare och säkerställer genom vår dedikerade kvalitetsavdelning att alla affärer görs med fokus på kundnöjdheten. Alla affärer ses som en möjlighet till förlängt samarbete med kunden vilket indirekt innebär en organisk tillväxt inom bolaget. Vi prioriterar därmed kundens intressen och levererar därför kvalitativa samtal. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med kunder och partners, byggt på ömsesidig tillit och lukrativa samarbeten.

Kontakta oss