Taking sales to a higher level

Vi utvecklar framtidens stjärnor inom försäljning

Lediga tjänsterSamarbete

Joina vårt team som B2C försäljare!

MT Sales är ett ungt och snabbt växande försäljningsföretag uppbyggt av passionerade och självsäkra individer. Vi ser en framtid framför oss som innebär en expansion i verksamheten och söker därför efter hungriga individer som ser försäljning som utmanande och roligt. Vi är onekligen bolaget du ska jobba för om du ser dig själv som affärsorienterad och driven samt har ett stort sug på att tjäna pengar och utvecklas i din yrkesroll. MT Sales strävan är att coacha och utbilda de vassaste säljarna i Norden.

Vi ser till att vår personal får rätt verktyg och utbildning i sin start. Därför får man som nyanställd en grundlig utbildning av en tilldelad teamleader och coach. Vårt team förenas i strävan om att nå satta mål.

Din profil

Vi söker dig som är en vinnarskalle och har en inre drivkraft att ta dig över alla hinder som kommer din väg. Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen. Du är en hårt arbetande problemlösare som brinner för att lösa kunders behov genom smarta lösningar. Du gillar att ”tänka utanför boxen” och ser problem som möjligheter. Vi ser helst att du brinner för att skapa förtroende och värde i varje affär oavsett storlek. Din största erfarenhet och styrka är att göra de stora affärerna enkla.

Om tjänsten

Under dina arbetsdagar kommer du att kontakta och bearbeta nya kunder och sälja in våra uppdragsgivares tjänster. Med en telefon som arbetsverktyg och kontoret som utgångspunkt lägger du själv upp din arbetsdag.

I rollen som telefonförsäljare är du företagets röst utåt. Det är därför av vikt att du sätter dig in i respektive kunder och informerar om hur vi kommer att vara till nytta för just dem!

Du kommer självklart få en introduktion för att erhålla rätt förutsättningar vid försäljning av våra tjänster samt att utveckla din roll i företaget! Tidigare erfarenhet är meriterande.

I all rekrytering är din personlighet och inställning det allra viktigaste för oss. Vi söker dig som är driven, har rätt attityd, är lösningsorienterad och har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor. Om du vill vara en del av ett drivet och lekfullt lag med en stark familjekänsla, så är MT platsen för dig.

Vad vi erbjuder dig

  • Garantilön och provision utan ett tak

  • Utvecklingsmöjligheter inom företaget

  • Utbildning inom säljteknik och personlig utveckling

  • Företagsförmåner i form av utlandsresor, massa bonusar, presentkort och mycket mer.

Läs mer